Bezpłatne dostawy i zwroty
 

Funkcja automatycznego wyłączania

Głośnik wyłącza się po 30 minutach braku aktywności, gdy jest podłączony do zasilania w trybie AUX.

Aby dezaktywować funkcję automatycznego wyłączania, jednocześnie naciśnij i przytrzymaj przyciski Bluetooth® i +. Usłyszysz dźwięk potwierdzający dezaktywację funkcji automatycznego wyłączania.

Aby aktywować funkcję automatycznego wyłączania, ponownie naciśnij oba przyciski.

Czy te informacje były pomocne?

Miło, dziękujemy za opinię. Dodatkowe komentarze można wpisać poniżej.
Przykro nam, że nasza strona nie spełniła Twoich oczekiwań. Napisz nam o swoich wrażeniach lub o tym, co możemy zrobić lepiej.
Wyślij
Dziękujemy za przesłanie dodatkowych informacji.