Bezpłatne dostawy i zwroty
 

Konfiguracja trybu udostępniania produktu

Udostępnianie ułatwia użytkownikom w tej samej sieci Wi-Fi sterowanie tymi samymi produktami Bose z wykorzystaniem własnego konta Bose Music. Dzięki udostępnianiu użytkownicy w sieci mogą:

  • słuchać własnych list odtwarzania Bose Music i stacji,
  • odtwarzać, wstrzymywać i dostosowywać głośność (w przypadku urządzenia udostępnionego lub urządzeń pogrupowanych),
  • dostosowywać ustawienia urządzenia,
  • usuwać asystenta głosowego lub konfigurować nowe konto asystenta głosowego,
  • przypisywać nowe ustawienia wstępne lub zmieniać istniejące ustawienia wstępne.

Uwaga: znajomi i członkowie rodziny, którzy nie mają konta Bose Music, mogą również odtwarzać muzykę za pomocą połączenia Bluetooth lub aplikacji innej firmy, która obsługuje odtwarzanie przez sieć Wi-Fi.

Zmiana trybu udostępniania

W aplikacji Bose Music dotknij ikony My Bose w lewym górnym rogu

Wybieranie produktu

Dotknij obrazu urządzenia w prawym dolnym rogu

Dotknij kolejno Ustawienia > Udostępnianie i wybierz, czy chcesz udostępnić produkt innym użytkownikom sieci.

Uwaga: gdy udostępnianie produktu zostanie wyłączone, użytkownicy, którzy dodali produkt do swojego konta, gdy udostępnianie było jeszcze włączone, mogą nadal sterować produktem i dokonywać zmian, jednak kolejni użytkownicy nie będą mogli dodać produktu. Aby przerwać udostępnianie na rzecz wszystkich użytkowników, którzy już mają dostęp, należy przywrócić domyślne ustawienia fabryczne systemu, ponownie go skonfigurować i – gdy podczas konfiguracji pojawi się monit o udostępnianie produktu – wybrać odpowiednią opcję.

Czy te informacje były pomocne?

Miło, dziękujemy za opinię. Dodatkowe komentarze można wpisać poniżej.
Przykro nam, że nasza strona nie spełniła Twoich oczekiwań. Napisz nam o swoich wrażeniach lub o tym, co możemy zrobić lepiej.
Wyślij
Dziękujemy za przesłanie dodatkowych informacji.