NOWE PRODUKTY JUŻ TU SĄ! ZAPOZNAJ SIĘ Z NIMI.
Sklepy Koszyk

Głośnik Bose Portable Smart Speaker

W sprzedaży od 2019 – obecnie

TO NIE TWÓJ PRODUKT?
Pomóż nam zapewnić najlepszą pomoc techniczną, potwierdzając swój produkt poniżej
Select your product
Product image
OPCJE WSPARCIA DLA
Loading
SZUKAJ
Wprowadź wyszukiwane pojęcie w powyższym polu.
Brak wyników. Wpisz poprawne hasło wyszukiwania (np. pomoc z łącznością, brak dźwięku w słuchawkach).

Włączanie i wyłączanie udostępniania urządzenia

Po włączeniu ustawienia Udostępnianie każdy, kto jest połączony z tą samą siecią, co urządzenie, będzie mógł dodać ten produkt do swojego konta i kontrolować go za pomocą aplikacji Bose. Jest to wygodne dla rodziny i przyjaciół.

Ważna uwaga: Po zmianie ustawienia udostępniania z Wł. Na Wył. Każdy, kto wcześniej dodał ten produkt do swojego konta (i nadal ma dostęp do tej samej sieci) będzie mógł nim sterować za pomocą aplikacji Bose.

Aby włączyć lub wyłączyć tryb udostępniania:

Udostępnianie ułatwia użytkownikom korzystającym z tej samej sieci Wi-Fi sterowanie tymi samymi produktami firmy Bose za pomocą własnego konta Bose. Dzięki udostępnianiu użytkownicy w sieci mogą:

  • Słuchaj list odtwarzania i stacji z serwisów muzycznych połączonych z własnym kontem Bose

  • Odtwarzanie, wstrzymanie i regulacja głośności (w udostępnionym produkcie lub w grupie produktów)

  • Dostosuj ustawienia produktu

  • Wyjmij asystenta głosowego i skonfiguruj nowe konto asystenta głosowego

  • Przypisać nowe ustawienie wstępne lub zmienić istniejące ustawienia wstępne

Uwaga! Przyjaciele i rodzina, którzy nie mają konta Bose, mogą również odtwarzać muzykę za pomocą połączenia Bluetooth® lub aplikacji innej firmy obsługującej odtwarzanie przez Wi-Fi.

Zmiana trybu udostępniania:

Przed wybraniem trybu udostępniania należy zwrócić uwagę na następujące kwestie:

  • gdy udostępnianie produktu zostanie wyłączone, użytkownicy, którzy dodali produkt do swojego konta, gdy udostępnianie było jeszcze włączone, mogą nadal sterować produktem i dokonywać zmian, jednak kolejni użytkownicy nie będą mogli dodać produktu. Aby zatrzymać udostępnianie produktu wszystkim użytkownikom, którzy dodają produkt do konta, przywróć domyślne ustawienia fabryczne systemu, ponownie skonfiguruj system i – po wyświetleniu monitu podczas konfiguracji – wybierz opcję nieudostępniania produktu
  • Jeśli użytkownik doda/skonfiguruje produkt na swoim koncie i umożliwi udostępnianie produktu, każdy użytkownik w tej samej sieci może dodać ten produkt do swojego osobistego konta Bose bez konieczności ponownej konfiguracji produktu
  • Jeśli użytkownik, który pierwotnie skonfigurował urządzenie, usunie to urządzenie z konta, zostanie ono także usunięte ze wszystkich kont udostępnionych bez powiadamiania użytkowników o tych kontach udostępnionych
  1. W aplikacji Bose icon dotknij ikony Ustawienia w prawym górnym rogu.
  2. Dotknij opcji Udostępnianie

     
  3. Wybierz ustawienie

     
  4. Aby zakończyć, dotknij opcji < w lewym górnym rogu.
Czy ten artykuł był pomocny?
Submit
Dziękujemy za opinię.